НАЧАЛО НА ОТОПЛИТЕЛЕН СЕЗОН 2021 Г. – 2022 Г.

...
09.10.2021 / 15:19

Във връзка с понижените температури, наличие на условия съгласно Наредбата за топлоснабдяване, както и постъпили в дружеството заявления за включване на отоплението, Ви уведомяваме, че считано от 11.10.2021г. “Топлофикация – Сливен” ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2021г. – 2022г.

 

Във връзка с това е необходимо вътрешните отоплителни инсталации в сградите, както и отоплителните тела в жилищата да бъдат приведени в готовност за работа.

 

За да се избегнат проблеми и осигури нормално функциониране на вътрешните инсталации, е необходимо:

 

▶️ Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

 

▶️ Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

 

▶️ Вътрешните инсталации за отопление е необходимо да бъдат напълнени от упълномощеното лице, отговарящо за абонатната станция.

 

▶️ Вентилите на отоплителните тела трябва да се отворят на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване.

 

▶️ В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

 

Ако някоя сграда етажна собственост не желае да бъде включено отоплението е необходимо да го заяви писмено в Информационния център на дружеството на адрес бул. “Хаджи Димитър” 39.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2021 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев