НАРОДНОТО ЧИТАЛИЩЕ В ДРАГОДАНОВО БЛАГОДАРИ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗА ОСИГУРЕНАТА ИМ ОБЩИНСКА СУБСИДИЯ

...
04.10.2021 / 17:05

Ръководството и колективът на Народно читалище „Изгрев 1928“ – с. Драгоданово, изрази благодарността си в писмо до кмета Стефан Радев, по чиято инициатива за трета поредна година културните средища получиха общинска субсидия. Читалището беше сред одобрените 13 на първата за тази година сесия, които кандидатстваха с проектни предложения и получиха финансиране.

 

„Читалищното ръководство и участниците в Проект „Опознай България и света с 3D пъзели“, сърдечно благодарим за оказаното от вас съдействие за реализиране на дейностите по проекта, допринесли за обогатяване на знанията и уменията на децата. Посещението на Панорамата „Плевенска епопея 1877“, гр. Плевен и Крепост „Царевец“, гр. Велико Търново се превърна в един ценен и незабравим „Открит урок по Родолюбие“, пише още в благодарственото писмо на читалищните дейци.

 

Решението за отпускане на общинска субсидия за част от дейността и издръжката на културните средища бе взето през 2019 г. по предложение на кмета Стефан Радев. Според него финансовата подкрепа ще отвори повече възможности пред читалищата – за тяхното развитие, да бъдат все по-атрактивни и да провокират творческото мислене.

 

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев