ПОЖАРНИКАРИ СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 27 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

...
04.10.2021 / 11:28

Екипи на Регионална дирекция ПБЗН – Сливен са се отзовали на 27 сигнала за произшествия в дните от 1 до 4 октомври.

 

Своевременно са ликвидирани 17 пожари, без да причинят преки материални щети, възникнали в сухи треви и отпадъци от екипи на районните служби ПБЗН в Сливен, Нова Загора, Котел и Твърдица. Оказана е техническа помощ в 5 от сигналите.

 

На 3 октомври, в 12,45 часа, в РСПБЗН- Нова Загора е получен сигнал за възникнал пожар в изоставен имот в с. Караново. Няма пострадали, причинени са материални щети. Пожарът е възникнал след небрежност при боравене с открит огън в имота. Спасени са 4 съседни сгради.

 

На 3 октомври, в 22,48 часа, е възникнал пожар в имот в село Езеро. Произшествието е ликвидирано от екип на РС ПБЗН - Нова Загора. Пострадали няма. Унищожено е домашно имущество и 60 кв.м. покривна конструкция. Няма пострадали. Причината за пожара е в процес на установяване.

 

Късо съединение в бойлер е причината за възникване на пожар в апартамент в сливенския квартал „Даме Груев“. Сигналът е получен днес в 01,41 часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожено е домашно имущество. Спасена е сградата.

 

Неправилно боравене с нагревателен уред-бързовар, е причината за възникване на пожар в къща, намираща се на ул.“Ст.Пейчев“ в град Сливен. Сигналът е получен днес в 01,17х часа. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Причинен са материални щети.

 

Късо съединение е причината за възникване на пожар в трафопост в сливенския квартал „Надежда“. Сигналът е получен на 2 октомври в 16,55 часа. Пострадали няма. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Спасени са 2 съседни сгради.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев