ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА В СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА НАБИРА ПРОДУКТИ

...
24.09.2021 / 09:35

Общинската хранителна банка „Заедно за теб!“ продължава да набира продукти от първа необходимост.

„През последните седмици се наблюдава значителен ръст на лицата и домакинствата, които се карантинират, както нараства и нуждата от тяхното подпомагане и подкрепа. Ще се радваме всеки, който има възможност, да се включи в дарителската акция и заедно да подкрепим нуждаещите се жители на общината“, призова кметът Стефан Радев. По негова инициатива миналата година, още в началото на пандемията, Община Сливен инициира кампания „Заедно за теб!“ чрез създаването на Общинска хранителна банка. Тя е само част от мерките в помощ на хората в тежко социално положение и на жителите на общината, поставени под карантина.

Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е „Център за работа с деца на улицата“, гр.Сливен, кв. „Дружба”, бул. „С. Стамболов” № 6. Желателно е продуктите да включват брашно олио, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност.

Желаещите да се включат могат да подадат предварително заявление в рамките на работния ден от 8 до 17 часа. Телефоните за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.

 

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев