ЗАПОЧВА РЕМОНТЪТ НА БУЛ. "СТЕФАН СТАМБОЛОВ"

...
10.09.2021 / 13:37

Започва ремонтът на бул. „Стефан Стамболов“. Ще бъде въведена временна организация на движението, сеобщиха от община Сливен.

 

 

Започва първият етап от ремонта на пътните платна на бул. „Стефан Стамболов“. Ремонтните дейности ще стартират на 13 септември, понеделник. Той ще обхваща участъка от кръстовището на булевард „Панайот Хитов“ с бул. „Стефан Стамболов“ до кръстовището на бул. „Стефан Стамболов“ с бул. „Георги Данчев“, включително. Паралелно с дейностите ще бъде въведена временна организация на движението на четири участъка. Предвижда се затваряне на уличните платна и въвеждане на двупосочно движение на успоредния участък. Община Сливен апелира водачите на МПС и пешеходците, да спазват поставените пътни знаци, указващи временната организация на движение. В прикачените файлове се съдържа схема на временна организация за безопасност на движението за четирите участъка.

 

„Няма да правим компромиси с качеството на изпълнение и ще следим дали то отговаря на необходимите изисквания“, коментира темата за предстоящите ремонтни дейности кметът Стефан Радев.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев