ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - СЛИВЕН ИНФОРМИРА КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

...
02.08.2021 / 10:51

Кражба на вещ, на стойност 8600 евро, е разкрита в резултат на процесуално-следствените действия на служители от участък „Петолъчка“ към РУ-Сливен със съдействието на служители на Първо РУ-Пловдив. Кражбата е извършена в средата на месец юли от незаключен дом в сливенското село Блатец. В хода на извършените полицейски действия по подозрение за извършеното престъпление е установен 46 годишен мъж от град Пловдив. Той е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Направил е пълни самопризнания, като е предал откраднатата вещ.

 

Работата по случая продължава.

 

 

 

Криминалисти на ОДМВР-Сливен са иззели около килограм канабис от частен дом при специализирана операция по противодействие на наркоразпространението. В хода на полицейските действия на 30 юли в частен дом в град Сливен, обитаван от мъж на 33 години, е намерен и иззет около 1 кг. суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на канабис. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на отдел „Разследване“ и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към ОДМВР-Сливен.

 

 

 

41-годишна жена е пострадала при пътно произшествие на 21 юли. Около 14,00 часа, на път І-6, в района на км.405, преди разклона за село Желю войвода, е настъпил пътен инцидент с лек автомобил „Рено Туинго“. Автомобилът е управлявано от мъж на 59 години от град София. От произшествието е пострадала, возещата се на задна седалка, 41-годишна жена от град Перник. Тя е получила средна телесна повреда без опасност за живота. Причините за произшествието са в процес на установяване. Работата по случая продължава.

 

 

 

Тежко пътно произшествие е станало тази сутрин на ЖП прелез в района на село Гавраилово. Сигналът е получен в 07,23 часа. Лек автомобил „Пасат“ е бил ударен от преминаващия бърз влак Бургас-София. ЖП прелезът е охраняем със звукав и светлинен сигнал, без бариера. По първоначални данни от произшествието има един загинал. На мястото на инцидента има екипи на ОДМВР-Сливен и РСПБЗН-Сливен. Извършват се процесуално-следствени действия.

 

 

 

Котел: Притежание на наркотици са установили служители на участък „Градец“. В хода на извършени полицейски действия на 1 август е установен криминално проявен мъж на 39 години от село Градец. В него е намерено и иззето пликче, съдържащо кристалообразно вещество, което при теста е реагирало на метамфетамин. Мъжът е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Работата по случая продължава.

 

 

 

Нова Загора: Полицейски служители на РУ-Нова Загора за задържали 47-годишен мъж за хулиганство. На 31 юли задържаният, с управлявания от него лек автомобил „Сеат“, е причинил материални щети по таксиметров автомобил „Дачия Логан“. Деянието е извършено след възникнал конфликт между двамата. Работата по случая продължава.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев