ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 20 ГОДИНИ ОТ СВОЕТО СЪЗДАВАНЕ

...
17.07.2021 / 08:06

20 години от своето създаване отбеляза общинската фирма „Общинска охрана и СОТ”. В нея работят над 180 човека. Управителят Петко Чолаков заяви пред гости, бивши и настоящи служители, че това е фирмата, създадена да служи на гражданите и обществото.

 

„Нашата фирма е преминала през различни етапи през тези 20 години и в момента стои стабилно в охранителния бранш в региона. Това е фирмата на Община Сливен, създадена да служи на гражданите и обществото. Дейностите ни са насочени към осигуряване на безопасността на хората”, каза той.

 

 

 

От името на кмета Стефан Радев приветствие отправи заместник-кметът Камен Костов. „Поздравявам целия екип от професионалисти, които работят в общинската охранителна фирма, с която си партнираме на много добро ниво. Благодаря за усилията за налагане на висок стандарт в охранителната дейност, с грижа за гражданите”, каза Костов.

 

 

 

Служителите на фирмата получиха поздравления и от директора на сливенската полиция старши комисар Димитър Величков, който подчерта, че с колегите си имат много добро взаимодействие с общинските охранители и осигуряват заедно спокойствието на хората.

 

По повод годишнината награди бяха връчени на служители за тяхната дългогодишна работа и постигнати високи резултати.

 

Фирмата се занимава с комплексна охрана – с физически лица, със сигналноохранителна техника, видеонаблюдение, на физически и юридически лица, охрана на полски имоти, охрана на мероприятия и др.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев