ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС НА ДИРЕКТОРА НА ОДМВР СЛИВЕН СТАРШИ КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ

...
05.07.2021 / 10:25

Уважаеми съграждани,

 

За поредна година Министерството на вътрешните работи отбелязва своя професионален празник- 5 юли.

В нашата ежедневна и напрегната работа се стремим да отговорим на високите обществените очаквания. Основната ни цел е да бъдем непреклонни в отстояване на законните граждански интереси, да гарантираме бърза реакция, гъвкавост, отзивчивост и разбиране.

През последната година в условия на сложна епидемична обстановка служителите на МВР са на първа линия и полагат всички усилия да запазят живота и здравето на хората. Благодарни сме за разбирането и отговорното поведение на всеки един от Вас.

 

Уважаеми колеги,

 

Използвам професионалния празник на МВР като възможност официално да изкажа своята благодарност за Вашия труд, професионализъм и всеотдайност. Често те остават незабелязани. Често критиките натежават над добрите дела. Затова в днешния празничен ден изразявам своята признателност към всички Вас, които всеки ден с делата си изпълвате със съдържание понятия като дълг, чест и достойнство.

Колеги, с уважение и респект, към това което ежедневно правите, Ви пожелавам спорен и резултатен труд. Нека има житейски късмет, щастие и радост за Вашите семейства, близки и приятели, сполука и по-добри бъдни дни!

 

Изказваме своята благодарност и към всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, държавни институции, неправителствени организации и медии.

 

Бъдете здрави!

 

Честит празник!

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев