ПРЕДСТОИ ВТОРО ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ В СЛИВЕН

...
28.05.2021 / 10:49

Започва втората дезакаризация на тревни площи в община Сливен, като в някои тревни участъци тя ще се извършва за трети път. Предстои обработка на тревните площи на детски ясли и детски градини на територията на града и населените места, социалните заведения, ЦАО „Надежда“, ЦАО „Речица“, град Кермен, обществените градинки и паркове в населените места от общината и на територията на гр. Сливен – градинката край паметника на Хаджи Димитър, Попската градинка, градинката пред ДТ „Стефан Киров“, градинките пред паметника „Орлето”, тревните площи и в кварталите „Младост”, „Ст. Заимов”, „Даме Груев”, бул. „Хаджи Димитър”, бул. „Братя Миладинови”, пл. „Васил Левски”, парковете „Юнак” и „Асеновец“, Археологически комплекс „Туида” и др.

 

Дезакаризацията на обществените градинки и паркове ще започне от 1 юни и ще се извършва след 22 часа. Пръскането е съобразено с метеорологичната обстановка.

 

Гражданите могат да подават сигнали в стая № 124 на Община Сливен или на телефон 044/611124 – Дирекция „Социални дейности здравеопазване и спорт” – ст. експерт Таня Димитрова.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев