БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО НА Д-Р ЮЛИЯ БЯНКОВА ДО ДИРЕКТОРА НА ОД НА МВР СЛИВЕН

...
26.05.2021 / 16:05

Благодарствено писмо на д-р Юлия Бянкова, началник на ОАИЛ, МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ АД Сливен до директора на Областната дирекция на МВР в Сливен

УВАЖАЕМИ Г-Н ДИРЕКТОР,

Бих искала чрез Вас да изкажа огромната благодарност на екипа от ОАИЛ в МБАЛ„Д-р Ив. Селимински“ – Сливен към служителите от Групата за охрана на обществения ред Младен Попов и Тодор Събев.

Във връзка с възникнала критична ситуация, предизвикана от пациент в нестабилно психическо състояние, настанен за лечение в ОАИЛ на МБАЛ „Д-р Ив. Селимински“, на 18.05.2021 год. около 19.30 ч. се наложи да бъде потърсено съдействието на органите на реда. Бързата и адекватна реакция на дежурния служител в РУП – Сливен и впоследствие на дежурния екип от Групата за охрана на обществения ред ни осигуриха спокойствие и възможност да се справим със създалата се ситуация.

Областите, в които работим често ни правят партньори и когато това партньорство освен с висок професионализъм е белязано и от голяма доза човещина и съпричастност, носи удовлетворение на двете страни.

Моралната оценка за работата на служителите на МВР, както и за работещите в системата на здравеопазване е с много по-голяма стойност от материалните награди. В този смисъл е много важно ние да оценяваме взаимно работата си.

Пожелавам на Вас и Вашите колеги здраве и благоденствие!

 

Д-Р ЮЛИЯ БЯНКОВА

НАЧАЛНИК НА ОАИЛ

МБАЛ „Д-Р ИВ. СЕЛИМИНСКИ“ АД

СЛИВЕН

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев