СЛИВЕН ПОДКРЕПЯ КЛУБА ПО АКРОБАТИКА „СТЕФАН ДАНЧЕВ“ ТАЗИ ВЕЧЕР ОТ 18 ЧАСА ПРЕД ОБЩИНАТА

...
26.05.2021 / 10:53

Община Сливен кани всички жители и гости на града тази вечер - 26 май от 18 ч. на откритата сцена на пл. „Цар Освободител“ /пред Общината/, заедно да изразим подкрепата си и да пожелаем успех на акробатите от клуб „Стефан Данчев“ на финалната надпревара в шоуто „България търси талант“.

По инициатива на кмета Стефан Радев е подготвена програма, в която ще пеят младите таланти Иван Едрев и Добромира Стоянова, Дует „Стил“ и ще танцуват балетите „Барби“ и „Адажио“. На сцената ще можете да видите изпълненията и на самите акробати.

„Вълнуващото изпълнение на акробатите в предаването на 23 май и класирането им за финала ни дадоха пореден повод за гордост за целия ни град. Вярвам, че ще се представят достойно и от сърце им пожелавам успех!“, каза кметът Стефан Радев.

 

Децата от клуб „Стефан Данчев“ и техният треньор Виолета Бинева са в края на подготовката за участието си във финала, който ще бъде излъчен на живо тази неделя, 30 май от 20 ч. по бТВ.

 

Не пропускайте шоуто „България търси талант“ и подкрепете децата на Сливен – малките акробати от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“ – Сливен.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев