КАМЕН КОСТОВ Е НОВИЯТ ЗАМЕСТНИК-КМЕТ ПО УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА И СТРОИТЕЛСТВОТО В ОБЩИНА СЛИВЕН

...
26.04.2021 / 10:52

Камен Костов е новият заместник-кмет по устройство на територията и строителството в Община Сливен. Той поема поста на Любомир Захариев, който напусна преди седмица. Днес кметът Стефан Радев представи новия заместник-кмет пред ръководителите на дирекции в общината.

 

„Млад човек, с организаторски и управленски умения. Надявам се да влее допълнителна енергия в нашия екип и да се справим успешно с предизвикателствата“, каза кметът.

 

Костов от своя страна заяви, че поемането на този пост е огромно предизвикателство за него.

 

„Надявам се като част от вашия екип да работим добре. Нека в трудни времена да покажем, че Община Сливен е сред водещите, както е било винаги“, допълни новият заместник-кмет.

 

До момента Камен Костов изпълняваше функциите на заместник-областен управител на област Сливен. В неговия ресор бяха секторите бюджет и финанси, местно самоуправление, законосъобразност на актовете и действията на органите на местното самоуправление и местната администрация, контрол по изпълнението на административните актове, териториално и селищно устройство, регионално развитие и евроинтеграция и др.

 

Камен Костов е роден през 1982 г. в гр. Сливен. Има бакалавърска степен по социални дейности от Софийския университет „Климент Охридски“, магистратура по трудова и организационна психология, с квалификация по английски език от британски колеж. Семеен, с две деца.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев