СПОРТНИ КЛУБОВЕ ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН БЛАГОДАРЯТ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ЗА ДОБРОТО СЪТРУДНИЧЕСТВО

...
29.01.2021 / 12:30

Благодарност за доброто съвместно сътрудничество изразиха в писмо до кмета Стефан Радев над 20 спортни клуба от община Сливен. Те изказват и признателността си към него във връзка с подкрепата, която получават, както и към Постоянната комисия за децата, младежта и спорта.

„Още от самото начало от управлението на г-н Радев, започна въвеждането на правила, които регламентират отношенията между клубовете и Общината. До този момент няма неизпълнени финансови ангажименти към нас и получаваме субсидиите си, дори и през последната година, която премина в условията на пандемия. Независимо от кризисните ситуации, през които преминава Общината, поетите ангажименти към спортните клубове винаги и изцяло се изпълняват“, се посочва още в писмото. В него е описано и видното подобрение на спортните бази, които Общината предоставя безвъзмездно за тренировки.

„Наш ангажимент е да ползваме спортните бази като добри стопани, както и да мотивираме още деца да се занимават със спорт, защото спортът е здраве. Благодарим за доброто съвместно сътрудничество!“, пише в заключителната част на писмото.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев