ЕКИПИ НА ПОЖАРНАТА СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 9 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ В ДНИТЕ ОТ 8 ДО 11 ЯНУАРИ

...
11.01.2021 / 11:44

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 9 сигнала за произшествия в дните от 8 до 11 януари. Оказана е техническа помощ в четири от случаите. Своевременно са ликвидирани пожари, възникнали в комини на къщи в град Сливен и село Кортен и отпадъци в град Нова Загора, без да причинят преки материални щети.

 

На 8 януари, около 12,00 часа, е възникнал пожар в апартамент в кв."Сини камъни" в град Сливен. Произшествието е ликвидирано от два екипа на РСПБЗН- Сливен. Пострадали няма. Унищожено е домашно имущество, бяла и черна техника. Спасено е жилището. Причината за пожара е забравена незагасена цигара върху горими материали.

 

Строителна неизправност в комин е причинила пожар в частен имот, в град Котел. Сигналът е получен в 01,10 часа днес, произшествието е ликвидирано своевременно от един екип на РСПБЗН-Котел. Пострадали няма. Унищожени са покривна конструкция 40 кв.м., домашно имущество и опушени стени. Спасени са две сгради. Пострадали няма. Причината е строителна неизправност, изразяваща се в запалване на греда в коминното тяло.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев