СЛИВЕНСКА ФИРМА НАПРАВИ ГОЛЯМО ДАРЕНИЕ ЗА ОБЩИНСКАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА

...
22.12.2020 / 16:23

Сливенската фирма „Джорджес 1990“ ЕООД направи голямо дарение за Общинската хранителна банка. Компанията дари 840 пакета по половин килограм ориз на стойност 663 лева. Продуктите ще отидат за нуждаещите се граждани, които са поставени под карантина.

 

„Решихме да се включим в кампанията на Община Сливен „Заедно за теб!“, тъй като това е начин да помогнем на наши съграждани, които в момента изпитват затруднение заради ситуацията. Никой от нас не е застрахован. Затова смятам, че трябва да си подаваме ръка, когато можем“ заяви управителят Георги Битев.

 

Кметът Стефан Радев благодари на фирмата за проявената щедрост.

 

„Благодарен съм на всеки, който се е отзовал до момента или ще го направи в бъдеще! Вярвам, че с доброта, състрадание и обединени, ще успеем да преминем през всички изпитания. Щастлив съм, че хората в Сливен имат за партньор своите съграждани“, каза кметът.

 

Община Сливен апелира повече граждани да се включат в благотворителната кампания „Заедно за теб!“ и да дарят олио, ориз, леща, боб, захар, сол, макарони, спагети. Могат да бъдат добавяни консерви и други хранителни продукти, но трябва да бъдат пакетирани, трайни и в срок на годност. Те ще бъдат предназначени за жителите на общината, които са поставени под карантина.

 

Мястото, определено за доставяне на хранителните продукти, е зала „Васил Левски“. Желаещите да се включат могат да подадат предварително заявление в рамките на работния ден от 8 до 17 часа. Телефони те за контакт са 044 611 124 и 0885 26 98 25 – Стела Йорданова и Таня Димитрова.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев