ПОЖАРНИКАРИ СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 8 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

...
15.12.2020 / 10:35

През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН-Сливен са се отзовали на 8 сигнала за произшествия, възникнали вследствие на силния вятър. В дежурната част на службата са приети и препратени към община Сливен и Областно пътно управление 5 сигнала за паднали дървета в града и на главен път І-6.

 

Своевременно е ликвидиран пожар в комин на къща на ул.“Калиакра“ в град Сливен. Пожарът не е причинил преки материални щети. Екипът е спасил сградата.

Отстранени са паднали дървета на пътното платно на ул.“Баба Тонка“ и бул.“Хаджи Димитър“ в град Сливен. Отстранени са опасно висящи ламарини от покрива на учебно заведение и балкон на жилищна сграда.

Пожарникари са помогнали на водач на товарен автомобил да излезе от превозното средство, след като то е било обърнато от вятъра. Инцидентът е станал около 16,20 часа на път І-6 на разклона за село Гавраилово. Водачът не е пострадал.

Друг инцидент с обърнат товарен автомобил, без пострадали, е станал около 14,30 часа на път І-6 на разклона за село Тополчане. Произшествието е затруднило за кратко движението в пътния участък.

На 14 декември, около 13,30 часа, екип на РСПБЗН-Котел е извършил отводняване на подземно помещение в сградата на Пантеона на Георги Раковски. Няма данни за причинени щети.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев