Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ ПОЗДРАВЯВА ЛЕКАРИТЕ ПО ПОВОД ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ИМ ПРАЗНИК

...
19.10.2020 / 08:58

Д-р Васислав Петров - изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен, поздравява лекарите от болницата с по повод професионалния им празник – 19 октомври.

 

„Скъпи колеги, от името на ръководството на болницата отправям своите най-сърдечни пожелания за здраве и много щастие. Днешният ден е повод да напомним за мисията на лекарите – спасяването на човешки животи и опазване здравето на нашите пациенти. В безпрецедентната ситуация, която постави на изпитание целия свят, ние доказахме, че лекарската професия не е просто работа, а дълг, който изпълняваме с всеотдайност и изключителна отговорност. Благодаря, че въпреки ежедневните рискове, се грижите за нашите пациенти и давате всичко от себе си, за да оказвате необходимата медицинска помощ и проявявате човешко отношение към болните, за които лекарят е спасение и утеха в тежки моменти. Пожелавам здраве на Вас и семействата Ви, много търпение, сила и нека Свети Иван Рилски Чудотворец ви закриля“, каза д-р Васислав Петров.

 

На днешния ден, когато православната църква почита всебългарския покровител Свети Иван Рилски, се отбелязва и Денят на българския лекар.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев