СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН ПЕТЪР СТОЙЧЕВ И КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОСЕТИХА ПЛУВНИЯ БАСЕЙН В КВ. „СИНИ КАМЪНИ“

...
08.10.2020 / 19:52

Световният шампион по плуване Петър Стойчев посети днес Сливен. Кметът Стефан Радев го прие в кабинета си и по време на срещата двамата обсъдиха бъдещето на плувния басейн в кв. „Сини камъни“, до училище „Елисавета Багряна“.

Кметът информира, че са предприети необходимите действия за пускането на басейна в експлоатация и очаква до края на годината това да се случи. Извършен е ремонт на съоръжението, ще бъде пусната и за първи път вентилацията, която не е работила досега. Към момента се работи по определяне на цените за ползване на закрития басейн. За целта е необходима промяна в нормативната уредба. Стойчев приветства инициативата на Общината да стопанисва съоръжението и подчерта, че пускането му в експлоатация ще даде възможност на повече деца да се занимават с плуване.

По-късно двамата посетиха басейна на място.

„Басейнът е прекрасен, много ми хареса. Има горно преливане, което е добре за децата, светъл е и има създадени условия. Плуването е спорт, с който могат да се занимават всички от 1 до 101 години и ви поздравявам за решението да го стопанисвате“, каза Петър Стойчев.

 

Още снимки от новината

...
...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев