МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВАТА WALK FOR FREEDOM

...
18.09.2020 / 09:32

За поредна година Местната комисия за борба с трафика на хора – гр. Сливен се включва в една от най-мащабните информационни кампании в света против трафика на хора Walk For Freedom / Поход за свобода 2020.

 

COVID-19 промени начина, по който можем да се събираме на местно и глобално ниво, но мисията ни все още е същата – да премахнем съвременното робството навсякъде и завинаги. Тази година инициативата е под надслов „Значението на свободата” и поради епидемичната обстановка ще се проведе изцяло онлайн.

 

А21 България заедно с Местната комисия за борба с трафика на хора – гр. Сливен в партньорство с Европа Директно – Сливен и Професионална гимназия по хотелилерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев” – гр. Сливен обединяват усилия с цел повишаване информираността за трафика на хора по един нов начин.

 

В периода 17-и септември – 17-и октомври Ви призоваваме да подкрепите каузата и да покажете своята креативност като нарисувате, изпеете, изтанцувате, снимате или напишете какво означава за вас свободата и публикувате вашата творба в социлните мрежи с хаштаг: #ЗначениетоНаСвободата

 

Посветена на Европейския ден за борба с трафика на хора, 18-и октомври, кампанията събира граждани с активна обществена позиция, партньори и съмишленици в борбата с трафика на хора, като има за цел да обърне вниманието на българските граждани към огромните мащаби на престъплението и търговията с човешки животи.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев