ПРОВЕДЕ СЕ ПРИЕМЕН ДЕН НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ И НЕГОВИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ

...
03.09.2020 / 16:13

След наложително прекъсване заради пандемията с коронавируса, днес кметът Стефан Радев и заместниците му проведоха редовния си приемен ден с граждани при спазване на противоепидемичните мерки.

В рамките на приемния ден кметът се срещна с професионалния състезател по кикбокс Драгомир Петров – европейски, балкански и републикански шампион, носител на много отличия и награди. Той сподели пред кмета плановете си за предстоящата подготовка и за следващите състезания, на които ще се бори за нови постижения. Сливенският градоначалник го поздрави за успехите, като му пожела още много покорени върхове и да продължава да прославя името на родния град.

Други граждани поставиха своите въпроси, за които кметът пое ангажимент да проучи възможностите на Общината да окаже съдействие.

Пред заместник-кметовете и секретаря на общината по време на днешния приемен ден бяха поставяни въпроси, свързани с благоустрояване, междусъседски спорове, жилищни имоти.

Приемният ден на кмета, заместник-кметовете и секретаря на общината е всеки първи четвъртък от месеца. Записването става три дни преди това – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.

 

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев