ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ КЪМ 25 ЮНИ

...
25.06.2020 / 10:06

Шест са новите случаи на Ковид-19 в Сливенска област, регистрирани през последното денонощие, съобщиха от Областния кризисен щаб. Трима са болните в община Нова Загора, двама – в община Сливен и един – в община Твърдица, по данни на РЗИ. Хоспитализирани са трима заразени, останалите провеждат лечението си в домашни условия.

 

Една от пациентките, жител на Нова Загора, се е инфектирала на работното място в местна производствена фирма. За останалите епидемиологичните проучвания продължават. Към момента данните са, че те са се инфектирали от различни източници.

 

В националната информационна система са отразени 8 случая на Ковид-19 за Сливенска област през изтеклото денонощие, тъй като системата не отчита новодиагностицираните пациенти, а броя на положителните проби. Така в отразените 8 случая за областта, освен новозаболелите, са отразени още две положителни проби. Става дума за двама пациенти, на които са направени контролни изследвания след проведено лечение. Но пробите са отчели положителен резултат за наличие на коронавирус.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев