ОЩЕ ЕДИН ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД-19 В СЛИВЕН

...
18.06.2020 / 12:40

Четири са новите случаи на Ковид-19 в Сливен и областта. 195 лица от Сливен и областта са диагностицирани с Ковид-19 от началото на епидемията до момента. От получените на 17 юни резултати от 24 проби, четири са положителни. Новорегистрираните към 18 юни заболели са санитарка от Сливен; жена от Нова Загора, инфектирана в семейно огнище; хоспитализирана с пневмония пациентка от Сливен, дала положителен резултат при изследването; мъж от Сливен, който се лекува в болница на територията на друга област.

 

Диагностицираните с Ковид-19 са 82-ма души, като 19 от тях са на домашно лечение, 59 са приети в болници в Сливен, а останалите се лекуват в болници в други области от страната, по данни на РЗИ.

 

Излекуваните пациенти се увеличават. Към момента те са 97 спрямо 93 към 17 юни.

 

Регистриран, за съжаление, е още един смъртен случай, причинен от Ковид-19. Областният кризисен щаб изказва съболезнования на семейството и близките на починалия. Новата жертва на коронавируса в Сливенска област е жена от Нова Загора, на 65 години, имала е придружаващи заболявания от диабет и сърдечна недостатъчност. Няма връзка с регистрираното в съседен областен град огнище на Ковид-19.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев