ОБЛАСТНАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР - СЛИВЕН ИНФОРМИРА КАКВО СЕ СЛУЧИ ПРЕЗ ДЕНОНОЩИЕТО

...
17.06.2020 / 10:31

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 744 проверки за спазване на карантина на територията на областта-506 в РУ-Сливен, 182 в РУ-Нова Загора, 46 в РУ-Котел и 10 в РУ-Твърдица. Установен е 4 случай на нарушаване на карантината-3 в РУ-Сливен и 1 в РУ-Нова Загора. Образувани са досъдебни производства.

 

 

 

Сливен: Кражба на стойност 60 000 лева е разкрита от криминалисти на РУ-Сливен. Престъплението е разкрито за по-малко от три дни, извършителят е задържан.

 

Полицейските служители започват работа по случая на 12 юни след получен сигнал от 51-годишна жена. Пред органите на реда тя е заявила, че за времето от 20 май до 12 юни от жилището й в град Сливен са откраднати златни монети и накити, парична сума в размер на 4000 евро и лаптоп "Toshiba", всичко на стойност 60 000 лева. Незабавно са предприети оперативно – следствени действия, в хода на които е установен и задържан извършителят. Той е криминално проявеният К.Ю. на 32 години от град Сливен. Отведен е в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. Направил е пълни самопризнания. Част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по досъдебното производство продължава.

 

 

 

На 17 юни, около 01.30 часа, на кръстовището с бул.“Ст.Караджа“ и „Г.Данчев“, в град Сливен е възникнало пътно произшествие. В района на кръстовището са се ударили лек автомобил „Опел Корса“, управляван от жена на 23 години, от град Ямбол, движеща се по бул.“Ст.Стамболов, и лек автомобил „Форд Транзит“, управляван от водач на 20 години от град Шивачево, движещ се по бул.“Г.Данчев“. От произшествието е пострадала 23-годишната жена, която е получила комоцио. Откарана е в МБАЛ-Сливен, без опасност за живота. В резултат на произшествието са причинени материални щети по велосипед, преминаващ в района. Велосипедистът не е пострадал. По случая е образувано досъдебно производство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев