ЕКИПИ НА ПОЖАРНАТА СА СЕ ОТЗОВАЛИ НА 6 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

...
15.06.2020 / 11:10

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 6 сигнала за произшествия в дните от 12 до 14 юни.

 

Техническа неизправност, довела до късо съединение, е причинила запалване на арматурното табло на товарен автомобил „Мерцедес Актрос“. Сигналът е получен 02,12 часа на 13 юни. Автомобилът е бил паркиран в двора на фирма на Самуиловско шосе в град Сливен. Произшествието е ликвидирано от два екипа на РСПБЗН-Сливен. Пожарникарите са успели да спасят три товарни автомобила, паркирани в съседство.

 

Небрежност при боравене с открит огън е причинила пожар във вила в местността „Среди дол“ край Сливен. Сигналът е получен в 21,39 часа на 12 юни. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са домашно имущество и 25 кв.м. покривна конструкция. Спасена е сградата.

 

На 12 юни екип на РСПБЗН-Сливен е оказал съдействие на ЦСМП като е пренесли 83-годишна жена в безпомощно състояние от дома й в кв.“Даме Груев“ до линейката.

 

Своевременно са загасени три пожара, възникнали в сухи треви, без да причинят преки материални щети от екипи на РСПБЗН-Сливен, Котел и Твърдица.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев