ПОЖАРНАТА В СЛИВЕН СЕ Е ОТЗОВАЛА НА 11 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ

08.06.2020 / 10:36

Екипи на Регионална дирекция „ПБЗН“ – Сливен са се отзовали на 11 сигнала за произшествия в дните от 5 до 8 юни.

 

Екип на РСПБЗН-Котел са гасили пожар в товарен автомобил. На 5 юни, в 22,10 часа , е получен сигнал за запален товар от дървени въглища в микробус „Фиат Дукато“, паркиран на ул.“Изворска“ в град Котел. Пожарът в микробуса е възникнал след самозапалване на дървените въглища, складирани в него. Спасени са автомобилът и 600 кг. от въглищата. Пожарът е унищожил 100 кг. въглища и е повредил пода на микробуса.

 

Небрежност при боравене с открит огън е причината за пожар, възникнал в постройка, намираща се в гаров район в град Сливен. При пожара няма пострадали. Унищожени са 20 кв.м. покривна конструкция, домашно имущество и хранителни продукти. Сигналът за произшествието е получен в 15,06 часа на 6 юни в РСПБЗН-Сливен. В близост до постройката са запалени отпадъци.

 

В 03,38 часа днес е получен сигнал за пожар във вила в местността „Лозарски връх“ край град Сливен. Пожарът е възникнал в гаража към къщата от късо съединение в хладилник. Пострадали няма. Унищожени са домашно имущество, бяла техника и 40 кв.м. опушени стени. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен.

 

Гасени са още пожари, възникнали в сухи треви и отпадъци. Пожарите са ликвидирани своевременно, без да причинят преки материални щети.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев