ИНФОРМАЦИЯ ОТ ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН

...
21.05.2020 / 10:01

На 20 май, около 17:35 часа на път III -555, в посока град Кермен, е възникнало пътно произшествие с пострадал. Лек автомобил "Опел Астра", управляван от мъж на 51 години от град Кермен е загубил управление на автомобила и е катастрофирал в нива край пътя. При произшествието е пострадал водачът. Той е транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Котел: Нерегламентиран добив на градешки камък е установен при полицейска проверка в землището на село Градец. На 20 май в момент на изкопни работи и добив е хванат 43-годишният И.Р. от село Градец. Той е отведен в РУ-Котел и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Неправоспособен водач, който управлява нерегистриран мотоциклет е установен при проверка в град Котел. На 20 май, около 20:40 часа, на ул. „В.Пеева“ е спрян за проверка мотоциклет без номера. Полицейските служители са установили, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред. Водачът- мъж на 46 години от село Пъдарево, е неправоспособен. По случая в РУ-Котел е започнато бързо производство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев