НЯМА ДАННИ ЗА НЕСПАЗВАНЕ НА САНИТАРНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ В СЛИВЕН

...
07.04.2020 / 16:05

12 са сигналите, постъпили на денонощния телефон в Община Сливен. 3 от тях са за завърнали се хора от чужбина. 1 от сигналите е за неспазване на карантина. Няма сигнали за неспазване на санитарно-хигиенните изисквания, стана ясно на днешното заседание на Общинския кризисен щаб. Получени са и няколко обаждания за събиране на групи от деца и възрастни. В тази връзка кметът Стефан Радев отново призова родителите да обяснят на децата си какви рискове крие новият вирус.

 

„Бъдете отговорни. Спазвайте дистанция. Пазете вашите живот и здраве и тези на близките си. Институциите предприемат много мерки, но сами трябва да разберем, че в този случай, животът и здравето ни са в нашите ръце“, призова кметът.

 

От националния оперативен щаб тази сутрин съобщиха, че в Сливен има още един пациент с положителен тест за коронавирус. Справка с броя на потвърдените случаи на заболели с COVID-19 в Сливен, както и на общия брой на карантинирани лица, може да намерите в прикачения файл. Данните са от Националната информационната система на Министерството на здравеопазването.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев