ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ-СЛИВЕН ПРЕУСТАНОВЯВА ДЕЙНОСТТА СИ ДО 13 АПРИЛ 2020 ГОДИНА

...
18.03.2020 / 15:01

Във връзка с предприетите противоепидемични мерки на територията на община Сливен и в изпълнение на препоръките на Националния оперативен щаб, се преустановява работата на местния парламент в Сливен до 13.04.2020 г. Това обяви председателят на местната структура в града Димитър Митев. Той допълни, че решението бе взето по време на заседание на Председателския съвет на Общински съвет-Сливен. До 13 април 2020 г., се преустановяват и заседанията на постоянните и временни комисии към Съвета, които до момента са работили в обичайния си ред и при стриктно спазване на противоепидемичните и предпазни мерки. До същата дата, освен в изключителни случаи, се преустановява и насрочването на заседания на Общински съвет–Сливен, по предвидения в Закона за местната самоуправление и местната администрация ред.

 

Администрацията на Общински съвет-Сливен продължава да работи с обичайно работно време, при стриктно спазване на противоепидемичните и предпазни мерки.

 

Митев призова още гражданите и гости на града, да бъдат отговорни, да проявяват гражданско самосъзнание и да спазват препоръчителните мерки, свързани с епидемиологичната обстановка.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев