ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ РЗИ

...
16.03.2020 / 14:18

Регионална здравна инспекция-Сливен уведомява, че във връзка с обявената от Световната здравна организация спешност за общественото здраве от международно значение по отношение на коронавирус COVID-19, както и регистрираните случаи на заболяването в България и за предотвратяване на струпването на голям брой хора пред Регионална картотека на медицинските експертизи (РКМЕ) за подаване на заявление-декларация за пре-/освидетелстване от ТЕЛК, подаването следва да се извършва чрез лицензиран пощенски оператор с известие за доставяне. Лицата или законните им представители/упълномощени от тях лица МОГАТ ДА подават заявление-декларация по образец съгласно приложение № 11 чрез лицензиран пощенски оператор.

При подаване на документи за пре-/освидетелстване от ТЕЛК е необходимо да се изпратят задължително:

 Заявление-декларация попълнено от лицето, което ще се пре-/освидетелства;

 Направление за ТЕЛК от личен лекар или Медицински протокол от ЛКК.

Според конкретния случай:

 Медицинска документация, включваща: - Епикризи от пролежаване в болница; - Етапна епикриза;- Амбулаторни листове от консултации и прегледи от специалисти по профила на заболяването; - Резултати от лабораторни, образни и други и изследвания; - Протоколи за изписване на лекарства; - Документ за регистрация в КОЦ; - Друга медицинска документация.

 Ксерокопие от рецептурна книжка;

 Набор за ТЕЛК, включващ картонена папка кардексза оформяне на медицинско експертно досие (за лицата, които ще се явяват за пръв път за освидетелстване от ТЕЛК)

Заявление-декларацията с приложена към него медицинска документация, можете да изпращате чрез лицензиран пощенски оператор на адрес: гр. Сливен, ул. „Стефан Караджа“ №2, ст. 4, Регионална картотека на медицинските експертизи (РКМЕ) към РЗИ-Сливен.

Телефонен номер за информация: 044 611 975.

Моля, в изпратеното заявление-декларация, всички реквизити да са точно попълнени, включително данни от документ за самоличност – лична карта на лицето или родител; данни от Акт за раждане на дете и да е посочен телефонен номер за връзка.

Заявление-декларация може да изтеглите от сайта на РЗИ-Сливен, на следния линк:

https://rzi-sliven.org/lkk/

Регионална здравна инспекция-Сливен

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев