МЪЖ ЗАГИНА ПРИ КАТАСТРОФА КРАЙ МОКРЕН

...
18.02.2020 / 11:37

На 17 февруари, в 16,22 часа, от тел.112 е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на път І-7, километър 223, посока село Мокрен. Лек автомобил „Опел Корса“, управляван от водач на 54 години от село Мокрен, е напуснал пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. При произшествието на място е починал водачът на автомобила. Пътувал е сам, няма други пострадали. Причините за произшествието са в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Полицията в Твърдица е иззела незаконно оръжие и боеприпаси от частен имот в град Шивачево. На 17 февруари при проверка в дома на 42-годишния Г.Д. са иззети една двуцевна пушка и 16 броя ловни патрони. Г.Д. не притежава разрешително за носене и съхранение на оръжие. По случая в РУ-Твърдица е започнато досъдебно производство.

Пожарна безопасност и защита на населението

 

Екипи на Регионална дирекция ПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

 

 

 

Оказано е съдействие за пренасяне на жена в безпомощно състояние от жилището й в квартал „Даме Груев“ в град Сливен до екипа на спешна помощ.

 

Гасени са пожари, възникнали в сухи треви в селата Драгоданово, Градец и Богданово. Пожарите са ликвидирани своевременно, без да причинят преки материални щети.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев