ПОЖАРНАТА В СЛИВЕН СЕ Е ОТЗОВАЛА НА 12 СИГНАЛА ЗА ПРОИЗШЕСТВИЯ

...
24.01.2020 / 10:57

Екипи на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Сливен са се отзовали на 12 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

 

Пет пожарни екипа на РСПБЗН-Сливен са гасили пожар в цех за пелети в индустриалната зона на град Сливен. Пожарникарите са спасили 5 сгради, 100 кг. пелети, товарен автомобил, мотокар, 10 струга, апаратура, и други машини.

 

Няма пострадали при произшествието.

 

Сигналът е подаден на 23 януари в 04,00 часа. Към мястото незабавно са изпратени 5 пожарни автомобили и 16 огнеборци, които са успели да ликвидират пожара и да спасят голяма част от техниката и продукцията.

 

Произшествието е ликвидирано в 07,30 часа. На място са останали екипи на дежурство.

 

Сливенски пожарникари са спасили 60 декара овощна градина. В 10,54 часа на 23 януари е получен сигнал за пожар в овощна градина и сухи треви в района на Сливенски минерални бани.. Произшествието е ликвидирано в 12,55 часа един екип на РСПБЗН-Сливен. Пожарът е унищожил 20 декара. Спасени са 60 декара от овощната градина.

 

 

 

 

 

През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН-Сливен са гасили още 6 пожара и са оказали съдействие при пренасяна на болна жена от жилището й до екип на спешна помощ.

 

Екипи на Районните служби в Нова Загора и Твърдица са гасили 3 пожара, възникнали в сухи треви и отпадъци. Пожарите са ликвидирано своевременно, без да причинят преки материални щети.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев