НАГРАДИХА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В 10-ТО ИЗДАНИЕ НА ФОТОКОНКУРСА „БЕБЕТАТА НА МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“-СЛИВЕН

...
21.01.2020 / 13:51

Победителите в юбилейното, 10-то издание на фотоконкурса „Бебетата на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен, получиха наградите си в Деня на родилната помощ – Бабинден. Директорът на болницата д-р Васислав Петров благодари на всички участници, поздрави победителите, както и професионалистите, които днес отбелязват своя празник.

 

„Благодаря, че избрахте нашата болница, за да родите своите прекрасни деца. Очакваме ви отново, за да бъдете посрещнати от нашите екипи и професионалисти от отделенията по акушерство и гинекология и по неонатология. Чистит празник на всички тях, защото те са причината нашата болница да е предпочитана от бъдещите майки“, каза д-р Петров.

 

По време на церемонията беше извършен ритуал по измиване на ръцете на акушерките и лекарите, а бебетата и техните родители по традиция бяха поръсени за здраве от старшата акушерка на гинекологичното отделение Анка Димитрова.

 

Децата, които бяха избрани, са включени в календара на двете отделения за тази година, който всяко семейство получи. Ръководството на болницата осигури на децата специални награди.

 

 

 

--

http://mbal.sliven.net/index.php

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2020 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев