"МАЛКОТО ДЖУДЖЕ" Е ПЪРВОТО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ НА КУКЛЕН ТЕАТЪР СЛИВЕН ЗА НОВАТА ГОДИНА

...
09.01.2020 / 19:17

На 12 януари 2020 г., неделя, от 11 часа, в салона на ДКТ-Сливен, театърът ще представи първото си представление за новата година, МАЛКОТО ДЖУДЖЕ от Теодора Попова-Лазарова. Режисьор – Петромил Денев, сценография и кукли – Евелина Савицка. Участват: Георги Янев, Никол Големанова, Силвана Петрова.

 

Чували ли сте някога за Якоб Рубенщайн? Не? Това е името на малкото джудже, чиято единствена цел е да открие златото, скрито в недрата на планината. Но когато гората е обзета от пожар, той се оказва изправен пред най-сложната задача в своя живот – да премине през пламъците, да пресече реката и да се срещне лично със Злата вещица – единствената, която може да спре огъня.

 

Приказка за неподозираните качества, които всеки от нас носи у себе си. Вълшебна и интригуваща история, която ще грабне вниманието на децата, но едновременно с това ще укрепи вярата им в техните собствени сили.

 

Със спектакъла, на сцената ще празнуваме рождения ден на децата родени през месец ноември. За тях сме подготвили много изненади!

 

За повече информация тел: 623541 или www.puppets-sliven.eu

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев