В СПОРТЕН КОЛЕДЕН ТУРНИР СЕ ВКЛЮЧИХА НАД 100 УЧЕНИЦИ ОТ СЛИВЕН

...
17.12.2019 / 07:27

За втора година Местната комисия за борба срещу обществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Сливен организира спортен коледен турнир, в който сили премериха над 100 ученици. Заместник-кметът Пепа Чиликова награди всички участници, а ръководителите им получиха благодарствено писмо и купа за цялостен принос в превантивната дейност на Комисията.

 

,,Убедена съм, че днес всеки от вас е успял да покаже своя максимум и положените усилия в спортната подготовка. Надявам се днешният ден да ви донесъл много удовлетворение, положителни емоции и нови приятелства. Сигурна съм, че вашите треньори, учители и родители се гордеят с вас. В навечерието на едни от най-светлите християнски празници пожелавам на вас и семействата ви здраве, светли празнични дни, бъдете благословени и нека всяко ваше начинание, се увенчава с успех!“, заяви по време на награждаването Пепа Чиликова.

 

В турнира участваха деца от 5 училища в Сливен, в които се реализират спортни превантивни програми. Това са ОУ „Елисавета Багряна“, СУ „Пейо Яворов“, ОУ „Панайот Хитов“, СУ „Йордан Йовков“ и СУ „Константин Константинов“. Видовете спорт по програма бяха олимпийско карате, волейбол, футбол, лека атлетика и спортни игри, като целогодишно в тренировките са включени повече от 200 деца.

 

Официалното откриване се състоя с демонстрации по олимпийско карате. По-късно започнаха срещите по народна топка. Турнирът завърши с щафета между всички отбори. За доброто настроение на публиката допринесоха изпълненията на гостите от Мажоретен състав „Дъга“ при СУ „Пейо Яворов“.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев