СЛИВЕН Е ДОМАКИН НА НАЦИОНАЛНИЯ КОЛЕДЕН ТУРНИР ПО ДЖУДО ЗА ДЕЦА

...
14.12.2019 / 15:03

В спортна зала „Васил Левски“ днес се провежда традиционният коледен турнир по джудо за деца. Тази година той е благотворителен и е в подкрепа на 10-годишно дете с тежко заболяване, джудист от АСК „Джудо"- Сливен.

 

Официалното начало даде заместник-кметът Пепа Чиликова, която от името на кмета Стефан Радев поздрави организаторите, успели да превърнат турнира в традиционно събитие, давайки възможност на състезатели от цялата страна да се изявяват и да обменят опит.

 

,,Нашият град има изключителни традиции в джудото и се слави с много добри състезатели и бъдете сигурни, че сте на правилното място. Вярвам, че носите волята за успех и спортен хъс, които ще покажете на тепиха. Продължавайте да работите неуморно, да усъвършенствате уменията си и да постигате много успехи в национални и международни спортни форуми по джудо! Нека вашите треньори и родители се гордеят с вас“, заяви още Пепа Чиликова. Тя пожела на всички успех в днешната надпревара и весели коледни и новогодишни празници.

 

Сред официалните гости на откриването беше и председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев и общински съветници, директори на институции в града, треньори, учители и родители.

 

В двубоите сили ще премерят над десет клуба по джудо от цялата страна. Участниците са разпределени в две възрастови групи 1 и 2 клас и 3, 4 и 5 клас.

 

Една от атракциите на откриването беше появата на Дядо Коледа, който донесе подаръци за всички състезатели.

 

След това демонстрация направиха състезателите от СК по акробатика „Стефан Данчев”, както и изявени национални състезатели по джудо от Сливен,

 

Организатор е АСК „Джудо”-Сливен, с финансовата подкрепа на Община Сливен.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев