ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА ВЕЧЕ РАДВА ЖИТЕЛИТЕ И ГОСТИТЕ НА СЛИВЕН

...
02.12.2019 / 22:41

Тази вечер официално беше открита ледената пързалка в Градската градина на Сливен. Въпреки студеното време на събитието присъстваха много хора, дошли заедно да дадат началото на програмата за Коледните празници в града под Сините камъни. Заместник-кметът Пепа Чиликова пожела на всички добро настроение и безаварийно каране.

„Щастлива съм, че за втора поредна година всички ние имаме възможността да поставим началото на зимната приказка в нашия град. Уверени сме, че ледената пързалка е изключителна възможност за забавление и спорт през зимните месеци за малки и големи. Искам да използвам възможността да ви поздравя от името на кмета Стефан Радев и да ви поканя на всички останали събития, които сме организирали по повод Коледа и Нова година. На ледената пързалка ви пожелавам много весели моменти и безаварийно пързаляне“, каза Пепа Чиликова.

В празничната програма беше включено ледено шоу на децата-фигуристи от клуб „Ледени искри“-София, както и музикални изпълнения на Гани Добрева и финалистът на един от известните музикални формати – Деян Асенов. За музикалния фон на вечерта се погрижи DJ Se7eN.

Пързалката е двойно по-голяма от миналогодишната. За най-малките любители на кънките са осигурени помощни съоръжения, с които ще могат да се включат в развлекателните дейности. Пързалката ще остане в Градската градина до края на февруари.

Организатор е Община Сливен, в партньорство с „Тийм груп България“ ЕООД.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев