ПЕПА ЧИЛИКОВА И ДИМИТЪР МИТЕВ БЯХА ГОСТИ НА ФОРУМ НА ПОДКРЕПА

...
26.11.2019 / 16:23

Регионалният съюз „Образование“ към КТ „Подкрепа“ – Сливен проведе отчетно-изборно конференция, на която беше преизбран за председател Николай Неделчев.

 

Официални гости на форума бяха председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев, заместник-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова, Лиляна Цонкова от Регионалния инспекторат по образование и Владимир Стойчев от Националния синдикат по образованието към КТ „Подкрепа“.

Председателят на местната структура на синдиката в Сливен Божидар Кисьов откри срещата и заяви, че през последните години са изградени много добри отношения между синдикати и Община. Той информира, че на днешния ден, преди 30 години е основана сливенската организация на КТ „Подкрепа“.

 

От името на кмета Стефан Радев Пепа Чиликова приветства делегатите и изрази увереност, че доброто партньорство между Общината и синдикатите ще продължи. „В лицето на г-н Радев имате подкрепа, така ще е и занапред. Ще продължим да следваме нашите цели за по-добри резултати в образованието и надграждане на постигнатото в тази сфера“, каза тя.

В своето приветствие Димитър Митев подчерта, че образованието е от изключителна важност за развитието и постигането на набелязаните цели.

 

„В местния парламент има широко представителство на учителите и аз съм уверен, че Общинският съвет и Община Сливен ще продължат добрия диалог със синдикатите“, каза той.

Освен председател, синдикатите в образованието избраха и двама секретари – Гергана Панайотова и Зина Симеонова.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев