ЗАПОЧВА ОСНОВНИЯТ РЕМОНТ НА ДЕТСКА ЯСЛА 3

...
22.10.2019 / 17:05

Ремонтът на Детска ясла № 3 в Сливен стартира официално днес. По време на откриването на строителната площадка, зам.-кметът Румен Иванов пожела успех в дейностите по обекта и качествено изпълнение в името на най-малките жители на Сливен. Той допълни, че Община Сливен ще продължи да инвестира в изграждането и благоустрояването на детски съоръжения и обекти, които да подпомагат успешното развитие на децата.

 

От своя страна директорката на яслата Антоанета Тодорова изказа радостта си от факта, че децата ще се радват на изцяло обновени помещения, а също и по-комфортна и уютна обстановка.

 

На сградата ще бъде извършен основен ремонт на външните фасади, топлинно изолиране на покрива и хидроизолация. Ще бъде положена топлоизолация от вътрешната страна на стените, подмяна на старата дограма с нова РVC и алуминиева, сградата ще разполага и с нов санитарен възел. Подовата настилка в помещенията също ще бъде подменена, ремонт ще бъде извършен и на сградната водопроводна инсталация и електроинсталациите. Старата ограда ще бъде подменена с нова.

 

Яслата се намира в кв. „Комлука“ и е сред първите, построени в града. В нея се възпитават и отглеждат деца от 1 до 3 годишна възраст, разпределени в три групи.

 

Средствата за ремонта са осигурени от Община Сливен.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев