НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ТРАФИКА НА ХОРА ПО ПОВОД 18 ОКТОМВРИ - ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА

...
17.10.2019 / 09:48

За първи път инициативата ПОХОД ЗА СВОБОДА в подкрепа на жертвите на трафик на хора се провежда едновременно в 25 града в България

 

На 19-и октомври за поредна година Фондация “А21 България” в партньорство с Националната комисия за борба с трафика на хора и Местната комисия за борба с трафика на хора, гр. Сливен, организират най-мащабната информационна кампания против трафика на хора ПОХОД за СВОБОДА, уникално по рода си глобално събитие, което се провежда ежегодно в повече от 450 града в над 50 държави по цял свят и с това се превръща в най-голямата и значима инициатива в подкрепа на жертвите на трафик на хора в света.

 

Посветена на Европейския ден за борба с трафика на хора, 18-и октомври, кампанията събира граждани с активна обществена позиция, партньори и съмишленици в борбата с трафика на хора, като има за цел да обърне вниманието на българските граждани към огромните мащаби на престъплението и търговията с човешки животи у нас. Събитието цели да популяризира и Националната телефонна линия за борба с трафика на хора, която приема сигнали денонощно и безплатно на телефон 0800 20 100.

 

Тази година 25 български градове ще участват в инициативата, включително и гр. Сливен, благодарение на ефективнито партньорство и взаимодействие между Фондация “А21 България”, Община Сливен, Местната комисия за борба с трафика на хора, гр. Сливен, Професионална гимназия по хотелилерство и туризъм „Акад. Неделчо Неделчев” и Български младежки Червен кръст – Сливен. В един и същи ден, 19-и октомври /събота/ и в един и същи час – 11.00 ч. млади хора от цял свят ще тръгнат в колона по един в мълчалив Поход в борбата срещу трафика на хора.

 

КОГА: 19 октомври, 2019 г., /събота/ от 11:00 ч.

 

КЪДЕ: Походът ще стартира от бул. „Цар Освободител” № 1, пред централния вход на Община Сливен и ще премине по пешеходната зона на булеварда.

 

Всички, които се регистрират на място в 10:30 ч., ще получат специални материали на кампанията! Очакваме Ви!

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев