КМЕТЪТ РАДЕВ КЪМ УЧЕНИЦИ ОТ ГИМНАЗИЯ „АРХ. ГЕОРГИ КОЗАРОВ“: ВАШИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ СА ПЕРСПЕКТИВНИ ЗА БЪДЕЩАТА ВИ РЕАЛИЗАЦИЯ

...
18.09.2019 / 16:33

В цялата страна има голямо търсене на пътни и строителни инженери. Много перспективни професии, които са и много добре платени. Пожелавам ви да се реализирате във вашите специалности“. С тези думи кметът Стефан Радев се обърна към учениците от 12 клас на Професионалната гимназия по строителство и геодезия „Арх. Георги Козаров“ в Сливен. Днес той посети новооткрития компютърен кабинет в училището.

Стаята е оборудвана с 19 нови компютъра, като всяка компютърна конфигурация е с 2 монитора. Инсталиран е най-съвременният софтуер за архитектурно и геодезическо чертане.

„Тази е най-модерната компютърна зала не само в училището, но и в целия град“, коментира директорът на гимназията Красимир Георгиев.

„Който избере това направление, няма да сгреши, защото в него има много перспективи. Това са много конвертируеми специалности“, каза Радев и пожела успешна година на учениците и техните преподаватели.

Кабинетът е изграден по инициатива на училищното ръководство с дарения от чуждестранна софтуерна компания със седалище София и с подкрепата на кмета Стефан Радев.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев