КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ В МЛАДОВО: ЧИТАЛИЩЕТО Е СРЕДИЩЕ НА ДУХОВНОСТ И НИ СПЛОТЯВА КАТО НАРОД

...
14.09.2019 / 20:54

С юбилеен концерт бяха отбелязани 90 години от създаването на Народно читалище „Христо Ботев“ в село Младово. Гост на събитието беше кметът на Сливен Стефан Радев. Той поздрави читалищните работници с празника и пожела все така да поддържат българските традиции.

„Читалището е средище на духовност, култура и пази националните традиции. То ни сплотява като народ. В село Младово живеят честни и трудолюбиви хора. Те заслужават всяко усилие животът им да стане по-добър. В мое лице винаги можете да разчитате на подкрепа и ви уверявам, че с екипа ми работим за това общината ни да се променя към по-добро и стъпка по стъпка го постигаме“, каза Стефан Радев.

Кметът на селото Димка Славова от своя страна пожела на читалищните работници да продължават да са все така активни и да представят успешно Младово в различни културни прояви.

Дългогодишни самодейци бяха наградени от председателя на читалището Таня Димитрова за приноса им през годините. В концерта по повод юбилея участваха състави от Младово и Ковачите, както и Ансамбълът за народни песни и танци - Сливен.

 

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев