ПРОДЪЛЖАВА ПРИЕМЪТ НА КАНДИДАТИ ЗА ЛИЧНИ АСИСТЕНТИ

...
21.08.2019 / 16:42

Продължава приемът на кандидати за лични асистенти. Община Сливен изпълнява дейности по предоставяне на социалната услуга „личен асистент”, финансирани по ПМС № 344/21.12.2018г. и подписано Споразумение с Агенция за социално подпомагане.

 

За лични асистенти могат да кандидатстват лица в трудоспособна възраст, отговарящи на следните изисквания - безработни лица, лица в трудоспособна възраст, които не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст.

 

Всеки кандидат за личен асистент следва да представи следния комплект от документи - заявление за кандидатстване за личен асистент /по образец/, декларация за съгласие за предоставяне на лични данни /по образец/, автобиография, документи за придобита образователна степен и съотносима за длъжността „личен асистент” квалификация, копие от удостоверение за преминато обучение за предоставяне на социални услуги по други програми или по друг ред.

 

Документите за кандидатстване се приемат в Центъра за административно обслужване на граждани в Общината.

 

Подборът на кандидатите за лични асистенти ще бъде извършен на два етапа - по документи и чрез събеседване с одобрените на първия етап кандидати.

 

Класирането се извършва от комисия, назначена със заповед на кмета на община Сливен след провеждане на събеседване. Ще бъде изготвен списък с оценените кандидати, който ще бъде изнесен на информационното табло в Центъра за административно обслужване на Община Сливен.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев