ОБНОВИХА КЛУБА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ В КВ. "ДРУЖВА"

...
20.08.2019 / 13:49

Изцяло обновеният клуб на пенсионера в кв. „Дружба“ до блок № 38 днес официално отвори врати за своите посетители. Гост на събитието беше кметът Стефан Радев, който пожела на членовете на пенсионерския клуб и техните гости много здраве, енергия и приятни емоции в новата обстановка. Той обяви, че съвсем скоро до клуба предстои да бъде изградена детска площадка за най-малките жители на квартала. Неотдавна там беше открита и спортна площадка. Кметът посочи, че във връзка с облагородяването на градската среда, една от амбициите на неговия екип е поетапното подобряване на междублоковите пространства и пътната инфраструктура в кварталите. Това включва нови алеи, детски и спортни площадки, пейки и паркинги.

 

„Пред нас стоят още проекти за реализиране за по-красива, модерна и привлекателна визия на Сливен“, каза още Стефан Радев.

 

От своя страна посетителите и членовете на клуба на пенсионерите благодариха за ремонта и изразиха задоволството си от новия облик на сградата, в която споделят с песни и танци своето време.

 

На събитието присъства и председателят на общинското и областно ръководство на ,,Съюза на пенсионерите 2004” - Сливен и зам.-председател на Централния съвет на ,,Съюз на пенсионерите 2004” - София Пенка Симеонова.

 

Ремонтните дейности, извършени от Община Сливен, започнаха в края на май. Беше извършена топлоизолация на стените, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка, обособен кухненски кът, санитарно помещение, осветителната инсталация също беше ремонтирана.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев