ОПЕРАТА "АИДА" ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕНА ТАЗИ ВЕЧЕР НА КРЕПОСТТА "ТУИДА"

...
14.07.2019 / 09:58

На открита сцена на крепостта "Туида" в Сливен тази вечер ще бъде поставена операта "Аида". Спектакълът ще започне в 21 часа. Организатори са Община Сливен и Старозагорската опера. От там съобщават, в отговор на запитвания от зрители, че спектакъл ще има и призовават посетителите при възможност да си осигурят дъждобрани или чадър. Само при много силен дъжд е възможно отлагане на представлението.

 

 

 

В ролята на Радамес ще гледаме оперният певец и почетен гражданин на Сливен Камен Чанев. Спектакълът ще дирижира главният диригент на Старозагорската опера Ивайло Кринчев. Режисьор е Огнян Драганов.

Ще бъде монтиран екран за мултимедийни ефекти и прожекции. В спектакъла на коне ще се включат и членове от Прабългарска школа за оцеляване "Бага Тур".

На 16 юли, на същата сцена, ще прозвучат вечните хитове на "QUEEN" в изпълнение на Оркестъра на Старозагорската опера и рок група със солист Теодор Койчинов. Концертът "Шоуто продължава" - QUEEN Tribute ще дирижира младият диригент и пианист, виенски възпитаник Димитър Косев, който е инициатор и ръководител на проекта. Той е подбрал едни най-популярните песни на британската група.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев