ПРОВЕДЕ СЕ ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКАТА КОМИСИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА В ОБЩИНАТА

...
04.07.2019 / 10:50

Заседание на Общинската комисията по безопасност на движението и транспорт по пътищата се проведе в Община Сливен.

 

В него участваха председателят на комисията заместник-кметът Румен Иванов и нейни членове, сред които бяха директори и представители на различни институции в града и експерти от Общината.

 

Точките от дневния ред на срещата бяха свързани с необходимостта от въвеждането на нова организация на движението в някои части на града и превенция срещу възникване на пътнотранспортни произшествия.

 

Поради нарастващия им брой в различни градски участъци бе взето решение да се засили контролът и те да бъдат обезопасени. Сред необходимите мерки са поставяне на повдигнати пешеходни пътеки или други средства за ограничаване на скоростта с цел осигуряване на безопасността на пешеходците, поставянето на допълнителни пътни знаци и маркировка. Беше договорено пътна полиция да засили контрола и членовете на комисията призоваха гражданите да спазват правилата за движение по пътищата. Ръководството на общината е отворено за диалог и предложения, свързани с пътната безопасност.

 

Общинската комисия по безопасност на движението и транспорт по пътищата в община Сливен е сформирана със заповед на кмета Стефан Радев.

Още снимки от новината

...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2021 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев