ОТЛИЧНИЦИТЕ НА ВИПУСК 2019 ПОЛУЧИХА ГРАМОТИ И НАГРАДИ

...
26.06.2019 / 16:51

На официална церемония днес 11 зрелостници от област Сливен получиха грамоти и награди. Освен отличния успех през целия курс на обучение в гимназиален етап, те са постигнали отлични резултати и на държавните зрелостни изпити, на които са се явили.

Това са Денислав Ангелов, Синди Иванова, Силвия Егова, Калоян Кутийски и Мирела Николова, възпитаници на ППМГ „Добри Чинтулов“. От ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“ са Филип Панайотов, Снежана Митева, Деница Стефанова, Пролетина Димова и Полина Господинова.

Официален гост на награждаването, състояло се в сградата на Регионално управление на образованието - Сливен беше заместник-кметът Пепа Чиликова. Тя поздрави отличниците за постигнатите резултати и им връчи част от грамотите и наградите. „Завършихте успешно един от важните етапи в живота. Убедена съм, че ще се справите със всяко едно предизвикателство пред вас. Бъдете здрави, успешни и продължавайте да сбъдвате мечтите си“, посочи още в словото си Пепа Чиликова.

Пълен отличник на област Сливен е Тина-Мария Димитрова Бурова от ППМГ „Добри Чинтулов“, която се е представила отлично и на трите държавни зрелостни изпита. Тя получи възпоменателна монета „Старият бряст в Сливен“ от името на кмета Стефан Радев.

Награди и грамоти връчи и началникът на РУО – Сливен Милена Чолакова.

На церемонията присъстваха още директори на училища, родители, учители и ученици.

Грамотите и наградите са осигурени от Община Сливен и РУО – Сливен.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев