КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ РЕПУБЛИКАНСКИ УЧЕНИЧЕСКИ ФИНАЛИ

...
20.06.2019 / 12:51

Кметът Стефан Радев откри Републиканските финали по лека атлетика, баскетбол и футбол от „Ученически игри“ 2019 в групите на 8-10 клас, чийто домакин е Сливен. Той пожела достойно представяне на състезателите и благодари на всички, които участват в организацията на ученическите игри – Министерството на младежта и спорта, Българската асоциация „Спорт за учащи, Министерството на образованието и Областния клуб „Спорт в училище“ в Сливен.

 

„Спорът изгражда характер, екипност и дисциплина. Пожелавам успешно представяне на всички и нека най-добрите победят“, каза в обръщението си по време на откриването на финалите по баскетбол Стефан Радев. Той изрази за пореден път подкрепата, която Община Сливен оказва на спортните клубове в града, защото формират у младите качества, необходими за тяхното пълноценно развитие.

 

Председателят на Областния клуб „Спорт в училище“ Красимир Кръстев заяви, че най-добрите състезатели по лека атлетика, баскетбол и футбол са на финалите в Сливен. „Като домакини сме се постарали да предоставим най-добрите условия за провеждане на състезанията и добра база, която осигурява община Сливен, в лицето на кмета Стефан Радев“, допълни Красимир Кръстев.

 

В баскетболните финали участват 10 отбора със 120 състезатели, футболните отбори са 6, със 120 участника. Лекоатлетите са 200 от общо 20 отбора.

Още снимки от новината

...
...

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев