ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР – СЛИВЕН информира какво се случи през почивните дни

...
17.06.2019 / 11:45

Сливен: Притежание на наркотици е установено от полицейски служители, отзовали се на сигнал за семеен скандал. На 16 юни, около 22,00 часа, екип на група „Охрана на обществения ред“ се е отзовал на сигнал за скандал между баща и син в сливенския квартал „Дружба“. В хода на работата 29-годишният П.Ж., участник в конфликта, е предал доброволно зелена листна маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

45-годишен мъж е задържан в момент на разбиване на кафе автомат на ул. „Асеновска“ в град Сливен. Той е хванат на място от служители на група „Охрана на обществения ред“ на 16 юни в 00,50 часа. Извършителят е 45-годишният И.И., криминално проявен за кражби. Той е отведен в РУ-Сливен и задържан за 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Служители на РУ-Сливен работят по случай на неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. При проверка, извършена на 15 юни на адрес в квартал „Клуцохор“, е установено некоректно отчитане на потребената електроенергия. По случая е образувано досъдебно производство.

Неправоспособен 16-годишен младеж е хванат да управлява мотопед без регистрационни табели. Той е спрян за проверка на 15 юни в село Панаретовци. При проверката се установява, че водачът е неправоспособен, а мотопедът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

Нова Загора: Водач, употребил наркотици е установен от полицейски служители в град Нова Загора. На 14 юни в хода на специализирана операция е извършена проверка на 28-годишния И.Й. от Нова Загора, водач на лек автомобил „БМВ“. Проверката за употреба на наркотици е показала положителна проба за употреба на кокаин. И.Й. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Служители на РУ-Нова Загора са иззели незаконно оръжие при проверка в квартал „Шести“. От жилището на 53-годишния Е.П. е иззета ловна пушка, за която собственика не притежава разрешително. Е.П. е задържан е за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Неправоспособен водач, който управлява нерегистрирано МПС е установен от полицейски служители в новозагорското село Кортен. На 16 юни, в 14,50 часа, е извършена проверка на 29-годишния С.С., водач на мотопед, без поставени регистрационни табели. Проверката е установила, че С.С. е неправоспособен. Мотопедът не е регистриран по надлежния ред. По случая в РУ-Нова Загора е започнато бързо производство.

Котел: На 15 юни, около 13,00 часа, в село Мокрен, 38-годишен мъж, като водач на лек автомобил „Ауди А6“, при движение на заден ход блъска 5-годишно момиче. Детето е откарано в МБАЛ-Сливен от роднини. Настанено е за лечение без опасност за живота.

По случая в РУ-Котел е започнато бързо производство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев