ОБЯВЕНИ СА СВОБОДНИТЕ МЕСТА ЗА ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИТЕ В I КЛАС

27.05.2019 / 10:04

Вече са публикувани свободните места за първото класиране за приема на учениците в I клас за учебната 2019/ 2020 г. Родителите могат да се запознаят с тях от специализирания сайт за прием в меню „Класирания“. Достъпът до него се осъществява от официалния сайт на Община Сливен (www.sliven.bg) или директно от следния линк: https://priem.sliven.bg:3443/ .

 

На 28 май 2019 г. от 13.00 часа ще бъде активиран модула за регистрация на заявленията за прием, като до края на юни ще бъдат извършени три класирания, съгласно утвърдения график.

 

Водещ критерий при приема за учебната 2019/ 2020 г. отново е близостта на училището до постоянния/настоящия адрес на детето, като при извършване на класирането децата се разпределят в четири групи в зависимост от периода на уседналост. Родителите могат да направят проверка на регистрацията на детето по постоянен и настоящ адрес на сайта за прием. При класирането регистрационния номер, датата и часа на регистрация не се взимат предвид.

 

При възникнали въпроси, родителите могат да се обръщат за съдействие към училищата, както и към Ина Николова, експерт в Община Сливен.

 

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев