ИЗЗЗЕТИ НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА И ПЕТИМА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ ОПЕРАЦИЯ СРЕЩУ НАРКОРАЗПРОСТРАНЕНИЕТО В СЛИВЕН

...
20.05.2019 / 11:06

Изззети са наркотични вещества и петима са задържани при операция срещу наркоразпространението в Сливен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Акцията е проведена за времето от 17 до 19 май от служители на РУ-Сливен. Извършени са редица действия за установяване и задържане на лица, занимаващи се с разпространение на наркотични вещества. На 17 май в сливенския квартал „Даме Груев“ са задържани криминално проявените Д.М. на 32 години и С.В. на 35 години. В хода на извършените процесуално-следствени действия в жилище в същия квартал полицейските служители са намерили и иззели кутии и пликове, съдържащи около 70 грама метамфетамин и канабис. Иззети са още предмети и вещи, имащи отношение към извършваната престъпната дейност. Д.М. и С.В. са задържани за 24 часа. Уведомена е Окръжна прокуратура-Сливен. Работата по случая продължава.

Служители на участък „Надежда“ са установили 46-годишната А.Д. за продажба на наркотични вещества. В нея е намерена зелена листна маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана и парична сума в размер на 1340 лева. А.Д. е отведена в РУ-Сливен и задържана за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 19 май служители на група „Охрана на обществения ред“ са задържали двама за притежание на наркотици. Около 00,20 часа е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес“. При проверката 18-годишният М.Т. от Бургас , пътник в автомобила, е предал доброволно плик, съдържащ метамфетамин. М.Т. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. В 13,20 часа е извършена проверка на 19-годишния Д.У от Сливен. В нега се немерен и иззет плик, съдържащ марихуана. Д.У. е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

 
 
comments powered by Disqus
 

Copyright © 2008-2024 Аве Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев